CE FACE UN SEXOLOG IN PAT

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


PhysioBooks

Calea spre o viata sexuala desavarsita nu a fost niciodata mai usoara

 

In viata intima, oricat de satisfacatoare ne-ar fi sexualitatea, intalnim, macar o data, o situatie in care ne intrebam: "Oare ce s-a intamplat de n-a mers?"

Dar, cand o persoana se confrunta in mod repetat cu o problema, aceasta revine, iar daca cel/cea in cauza nu o poate domina, situatia se schimba. Tulburarea aceasta ii poate afecta relatia intima cu partenerul, poate crea tensiune, blocaje in comunicare, depresie, rupturi, adulter. Mai departe, influenteaza negativ relatiile sociale, capacitatea de concentrare, performanta intelectuala si profesionala, poate duce in cazuri aparte la tulburari psihice, uneori manifestari psihosomatice, chiar ulcer de stres,etc.

Vremurile in care sexul era un subiect interzis, rusinos sau care starnea indignare, au trecut. Sexualitatea este o componenta indubitabil legata de viata noastra, de care merita sa ne ingrijim in toate felurile.

PhysioBooks
Considerat unul dintre cei mai mari sexologi din lume, Alain Tissieri va va dezvalui ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de o sexualitate deplina. Cei mai buni specialisti in domeniu o considera una dintre cartile de capatai. Uitati de inhibitii si dobanditi un echilibru in toate aspectele vietii dumneavoastra.

 

PhysioBooks