MARELE SECRET AL ZILELOR DE NASTERE

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

PhysioBooksDin manuscrisele vechi se dezvaluie in sfarsit un secret uimitor

De ce persoanele nascute intr-o zi de vineri au mai mult NOROC decat ceilalti?

Care este ziua dumneavoastra de nastere?

De ce persoanele care sunt nascute intr-o zi de miercuri au adesea mai mult noroc in dragoste? De ce, si cercetarile au demonstrat-o, persoanele care sunt nascute intr-o zi de marti au mai mult noroc in afaceri, iar cele care sunt nascute intr-o zi de duminica beneficiaza de o sanatate de fier?

Avem in sfarsit raspunsul la aceasta intrebare care este pusa de-a lungul secolelor.

In Evul Mediu, toti marii filozofi, alchimisti si astrologi stiau foarte bine ca ziua de nastere influenteaza in mod direct cursul vietii dumneavoastra. De-a lungul multor secole s-a uitat acest lucru pentru a se acorda mai multa atentie datei dumneavoastra de nastere si semnului astrologic. Stiti asta pentru ca ati incercat-o cu siguranta.

PhysioBooksVeti putea in sfarsit sa va influentati cursul vietii.

Cunoscand secretele zilei dumneavoastra de nastere, veti sti in egala masura cum sa actionati asupra evenimentelor pentru a fi pozitive, veti mai invata cum sa actionati asupra celor care nu sunt nascuti in aceeasi zi ca dumneavoastra.

Dar veti mai cunoaste zilele si cifrele care va sunt favorabile. Veti sti ce piedici trebuie sa evitati pentru a va imbogati viata si pentru a o face mai ferita. In sfarsit, nu va veti mai lasa soarta in mainile altora si veti deveni adevaratul stapan al propriului dumneavoastra destin.

Ziua dumneavoastra de nastere, si acest lucru este foarte important, este direct influentata de o planeta. Astfel, ziua de luni primeste energia Lunii, ziua de miercuri – pe cea a lui Mercur sau ziua de vineri – pe cea a lui Venus („steaua buna”).

A cunoaste cu precizie aceste influente, inseamna ca puteti actiona direct asupra vietii.

PhysioBooks