LASATI-VA DE FUMAT IN 10 ZILE

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

PhysioBooks

Desi eram de peste 27 de ani mare fumator, am facut o descoperire surprinzatoare, care mi-a taiat pofta de a fuma in numai 10 zile, aproape fara sa-mi dau seama, fara sa iau vreun medicament si fara sa ma ingras

M-am lasat de fumat in exact 10 zile!


Marturisirile domnului Antonio Troisi, bucatar-sef 

 

Daca m-ati fi cunoscut in urma cu numai doi ani, nu m-ati fi felicitat pentru forma pe care o aratam. Eram cum se spune “cu un picior in groapa”, nervos, ingrijorat si, la cea mai mica suparare, nu reuseam sa inchid ochii toata noapte. Trebuie sa marturisesc ca pe vremea aceea fumam doua pachete de tigari pe zi.

Intr-o zi a trebuit sa aleg intre tutun si ...

PhysioBooksMa sculam obosit in fiecare dimineata si aveam niste crize de tuse ingrozitoare. Si mai rau… Imi dadeam seama ca, pe zi ce trece, omi pierdeam mirosul si gustul, lucru care pentru mine era foarte grav. Pentru ca, fiind bucatar, pierzandu-mi gustul, mi-as fi pierdut ratiunea de a trai.

Un client, creator de parfumuri, mi-a vorbit de doctorul WAYNE, care ai oferise o metoda formidabila cu ajutorul careia se lasase de fumat in numai 10 zile.

PhysioBooksI-am scris in aceeasi zi doctorului WAYNE, care mi-a raspuns imediat.

Mi-am dat imediat seama ca o sa reusesc – era ceva simplu si natural. Ceea ce m-a mirat cel mai tare este ca puteam continua sa fumez cat doream… Trebuia sa ma las fara sa-mi dau seama! In prima zi am fumat la fel de mult ca inainte. Eram putin dezamagit. Ca apoi, dupa 10 zile, sa observ ca scrumiera era goala. Castigasem batalia!

Urmati procedeul doctorului WAYNE si va veti lasa de fumat in 10 zile. Ganditi-va la economia pe care o veti face, pentru ca un fumator mediu ( 1 pachet de tigari pe zi) cheltuieste minim 5.000 lei pe an!

Urmati exemplul tuturor acestor persoane care s-au lasat de fumat atat de repede si atat de usor.

PhysioBooks