REGIMUL DISOCIAT

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

PhysioBooksInterviu cu Erika Hartmann

"Am slabit mai mult de 10 kilograme mancand tot ceea ce doream."

Erika: "Nu numai ca am pierdut in greutate, dar de 1 an si jumatate nu m-am mai ingrasat nici macar 1 kilogram!"


Eram disperata! Si situatia nu avea rezolvare, pentru ca ma ingrasam intruna. La 34 de ani cantaream 89 de kilograme!

De aceea, ma tot apucam sa tin regimuri si cure de slabire. Incercam, intr-adevar, totul: medicamente care sa taie pofta de mancare, cure de slabire, remedii miracol, pana si metoda autosugestiei. Fara sa uit, bineinteles, cursurile de gimnastica.

Mi se intampla sa pierd 2-3 kilograme amarate. Dar asta nu dura niciodata prea mult, pentru ca ajungeam repede inapoi, la greutatea initiala. In schimb, ceea ce reuseam sa pierd intodeauna, era timpul si mai ales banii.

Nu stiam ce sa mai fac

Intr-o zi, m-am intalnit intamplator cu o fosta colega, pe care o cunoscusem la un curs de gimnastica si care suferise, la fel ca si mine, din cauza greutatii. Trebuie sa spun ca eram uluita de silueta ei.

Ea mi-a dezvaluit ca era vorba de o metoda de slabit pur si simplu senzationala. Puteam chiar sa continui sa mananc tot ceea ce voiam. M-a asigurat, de asemenea, ca nu trebuie sa iau medicamente si nici sa fac gimnastica obositoare.

M-am hotarat sa scriu la adresa pe care mi-o incredintase colega mea si, dupa cateva zile, am primit o lucrare intitulata “Regimul disociat”.

Am inceput sa citesc imediat, desi eram destul de sceptica. La inceput mi se parea de neconceput sa poti manca pe saturate si sa slabesti. Dar indoielile mi s-au risipit iute.

PhysioBooksAm slabit 4 kilograme in prima saptamana!

Nu era rau deloc, pentru inceput! In primul rand, imi era categoric mai bine, in privinta sanatatii, cu atat mai mult cu cat ma simteam satula dupa toate acele mese pe care le pregateam dupa retetele din lucrare si care pe deasupra, erau toate delicioase. In afara de asta, nu-mi era foame intre mese. Incet, dar sigur, incepeam sa cred in succes si-mi continuam eforturile.

Dupa 4 saptamani, 15 kilograme in minus!

De-a dreptul de necrezut! Cand ma gandesc cum m-am schimbat in numai 4 saptamani si cum am ajuns aproape la greutatea ideala pentru mine de 63 de kilograme, si o silueta de vis. Nici astazi n-as putea spune cum a fost posibil, cand ma gandesc ca nu a trebuit sa renunt niciodata la vreo masa.

Am simtit ca renasc

Astazi sunt casatorita, iar sotul meu nu inceteaza sa-mi faca complimente. Pot sa afirm ca sunt cu adevarat fericita!

Acest lucru e valabil si in cazul dumneavoastra!

Disociind alimentele, si dumneavoastra puteti slabi pana la 4 kilograme pe saptamana – fara nicio problema – si aceasta, pana cand atingeti greutatea ideala. Fapt remarcabil, in privinta discocierii alimentelor este ca rezultatele pe care le veti obtine sunt durabile in timp.

PhysioBooks