PROFETIILE INEDITE ALE LUI NOSTRADAMUS

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

PhysioBooks
Ultimele preziceri ale lui

NOSTRADAMUS

nedezvaluite inca pana acum

 

In secolul al XVI-lea, Nostradamus a prezis cele doua razboaie mondiale, bataliile aeriene, atacurile submarine, agresiunile lui Hitler, asasinarea celor doi Kennedy.

In viitor, Nostradamus prezice un razboi in Orientul Mijlociu in urmatorii 5 ani, cu interventia marilor puteri. Vorbeste chiar de venirea Anticristului si spune ca Statele Unite si Rusia isi vor uni fortele pentru o scurta perioada.

PhysioBooksOmul cel mai misterios din cati au existat vreodata.

In timpul noptilor dinaintea nasterii lui Nostradamus, activitatea cereasca a fost extrem de intensa. In arhivele orasului Salon din Proventa sunt clasate marturii despre existenta pe cer a unor obiecte rotunde stralucitoare deasupra orasului Saint Remy de Provence.

Inteligenta lui Nostradamus era incredibila. De foarte tanar stapanea mai multe limbi si matematicile superioare.

La 23 de ani a obtinut echivalentul unei licente in fizica.  Timp de mai multe luni s-a aflat in mijlocul bolnavilor de ciuma fara sa se contamineze. Avea puterea de a vindeca bolnavii cu o mixtura de plante si ingrediente necunoscute inca.

Revelatiile nepublicate ale lui Nostradamus

PhysioBooksRecent a fost descoperit un curios manuscris. Se pare ca, putin inainte de moartea sa, Nostradamus a scris o serie de profetii atat de senzationale, incat n-a indraznit sa le includa in niciuna din operele sale. Se crede ca era infricosat de efectele pe care le-ar fi putut produce.

Iata numai cateva din subiectele arzatoare tratate in aceste documente:

♦ Iisus revine pe pamant.

Misterioasele obiecte de pe cer se dovedesc a fi destinate unei invazii pasnice a unor fiinte venite din alte lumi ale Universului.

Un teribil razboi spatial. Noi interventii  absolut superioare a tot ce este folosit pe planeta noastra.

Momentul cand noaptea devine ziua.

Marele cutremur care face nenumarate victime.

Dispare aur de la Fort Knox (rezerva de aur a Statelor Unite).

Niciun profet n-a stiut vreodata atatea lucruri ca Nostradamus.

PhysioBooks