ALIMENTELE - MIRACOLUL VINDECARII

Reducere 30%: 85,50 RON 59,90 RON


PhysioBooksInvalid de 20 de ani, mi-am regasit sanatatea in 6 luni, fara medicamente 

Iata relatarea impresionanta a calvarului domnului G. (70 ani), din Besseges (Gars) si cum s-a vindecat in cateva luni ... citind o carte“Pana in 1963, nu am avut niciodata probleme. Fiind zidar, eram pe santier si vara si iarna. Drama a survenit brutal, intr-o noapte. M-am trezit tremurand din tot corpul. Ma sufocam, literalmente. Nu reuseam sa respir.

Medicul a inteles imediat. O criza puternica de astm. Dupa o injectie, mi-am revenit putin. Dar calvarul abia incepea. Starea mi se agrava cu fiecare zi.

Un specialist in caile respiratorii m-a internat in spital. De doua ori pe parcursul a sase luni, la Ales si la Nimes! Sub perfuzie, starile de sufocare dispareau, dar reveneau imediat dupa aceea. M-a trimis la Briancon pentru o cura de altitudine, din octombrie 1967 pana in februarie 1968. In loc sa ma simt mai bine, boala mi se agrava!

M-au lasat sa revin acasa. Asigurarile sociale mi-au asigurat o pensie de invaliditate. Nu mai asteptam nimic de la viata, decat calmarea provizorie a durerii, cu injectia zilnica de cortizon.

Din cauza acestui tratament, am inceput sa ma ingras. Peste 16 kilograme. Aveam o burta enorma. Aveam tremuraturi nervoase. Dormeam prost, in pozitia semi-culcat. Naucit de calmante, dimineata aratam ca un drogat.”

Miracolul s-a produs in aprilie 1982

Am cumparat lucrarea “Alimentele - miracolul vindecarii” , de doctor Bieler.

Fara a-mi face prea mari iluzii, am urmat sfaturile din lucrare, am folosit alimentele recomandate, evitandu-le pe celelalte si am redus concomitent doza de medicamente.

Dupa 15 zile, am inceput deja sa respir mai bine. Apoi, cu fiecare zi, sanatea mi se ameliora. Dupa 6 luni, m-am simtit perfect normal. De 20 de ani nu ma mai simtisem atat de bine. Renascusem.

De un an, nu am avut nici cea mai mica criza. Nu mai iau niciun medicamnet si am pierdut si cele 16 kilograme suplimentare. In fiecare zi, imi fac plimbarea de 5 sau 6 kilometri, fara baston. Urc scarile fara a gafai. La 70 de ani, ma simt mai tanar ca oricand!”

PhysioBooksDoctorul Bieler: “Sunt impotriva medicamentelor. Acesta-i secretul meu de a fi (si ramane) sanatos”

Cei patruzeci de ani de practica medicala l-au invatat pe doctorul Bieler ca: “ Cele mai bune rezultate dau, nu medicamentele, ci alimentele pe care le mancam”.

Doctorul Bieler: “Unele alimente va distrug sanatatea, altele o restabilesc”

"Nu am recurs la medicamente decat in cazuri urgente. Dimpotriva, ma straduiesc sa prescriu bolnavilor unele antidoturi pe care natura ni le pune la dispozitie."

PhysioBooks“Lasati natura sa va vindece”

O MARE OPERA IN 18 CAPITOLE

* Digestia: prima linie de aparare a organismului impotriva bolilor.

* Ficatul: a doua linie de aparare a organismului impotriva bolilor.

* Glandele endocrine: a treia linie de aparare a organismului impotriva bolilor.

* Posibilele efecte nocive ale proteinelor asupra organismului.

* Cum putem preveni, respectiv trata, astmul, alergia, arterioscreloza, ulcerul, diabetul, pojarul, anghina, poliomelita, reumatismul, varicela, nivelul ridicat al colesterolului, bolile de inima, de rinichi, obezitatea, problemele ginecologice, inflamatia glandelor sebacee, anemia, diarea, bolile de ficat, migrena…

PhysioBooks