MIEREA si USTUROIUL

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

Mierea si usturoiul : arme secrete ale naturii pentru o viata sanatoasa

PhysioBooksMierea si usturoiul sunt cunoscute si apreciate din cele mai vechi timpuri, de catre toate popoarele lumii si se gasesc in orice bucatarie de pe glob.

Nu numai ca sunt alimente gustoase si sanatoase, dar sunt folosite de secole la prepararea unor remedii eficiente impotriva celor mai diverse afectiuni. Inca din antichitate se cunosc valoroasele calitati si proprietatile curative ale mierii si usturoiului.

„Mierea si Usturoiul” va prezinta mai multe solutii  pentru rezolvarea problemelor din viata de zi cu zi si va poate fi de ajutor pentru intretinerea sanatatii si frumusetii dumneavoastra, intr-un mod foarte natural:

PhysioBooks♦ Invatati sa faceti comprese naturale, pentru a alina durerile.

Vindecati arsurile cu un unguent simplu si minunat, pe care il preparati singuri.

Mentineti-va nivelul colesterolului la un nivel sanatos cu o reteta naturala.

Tineti-va sub control tensiunea arteriala cu un remediu antic.

Vindecati imediat racelile.

Cu un truc dimineata alinati astmul.

Combateti tusea cu un sirop eficient.

Descoperiti cum puteti face sa dispara petele de pe piele.

Veti descoperi cat de usor este sa incercati retetele si sa preparati leacurile de casa, pe care le-au utilizat deja predecesorii nostri. In trecut, cand nu existau atatea medicamente, majoritatea oamenilor se foloseau de armele naturii pentru a se trata.

Acest volum va prezinta metode naturale, testate, pentru a solutiona problemele dumneavoastra de sanatate. Incercati-le si va veti convinge de eficienta lor.

PhysioBooks