MICUL DOCTOR (lucrare in 2 volume)

Fiecare volum cu o reducere 30%: 85,50 RON 59,90 RON

Cele 2 volume la doar 89,90 RON


 

PhysioBooksEnciclopedia Medicinei Naturiste in 2 volume

este raspunsul imediat la toate
problemele dvs. de sanatateToate remediile din "Micul Doctor" au fost experimentate in Elvetia

Doriti sa cunoasteti remediile naturiste ce au fost eficace pentru sute de persoane care aveau probleme cu sanatatea ca si dvs.?

Doriti sa stiti cum medicina naturista poate sa va amelioreze starea generala a sanatatii si sa va ajute sa traiti mai mult?

Doriti sa descoperiti adevarul (explicat clar, in cuvinte pe intelesul tuturor) privind toate bolile si simptomele lor si vindecarea prin metode naturale (fara medicamente)?

Faimoasa enciclopedie in 2 volume a doctorului A. Vogel, “Micul doctor” va permite sa raspundeti imediat si exact la oricare dintre aceste intrebari. Un eminent specialist in Medicina Naturista sta la dispozitia dvs.

PhysioBooksExperientele mele in Africa si Asia, America Centrala si de Sud, aproape de popoarele nomade si de padurea virgina, mi-au aratat ca natura se ghideaza si se mentine perfect si ca intrece stiinta umana. Timp de zeci de ani am avut ocazia sa gasesc confirmari ale superioritatii metodelor biologice, naturale asupra celor chimice.
Am avut certitudinea ca natura a fost si ramane cel mai bun maestru.

Crescut la tara, am invatat sa cunosc indeaproape plantele si animalele. Tatal si bunica mea erau botanisti, astfel ca de mic am putut cunoaste plantele medicinale din Europa Centrala si am putut veni in contact cu medicina populara.


6 exemple de ceea ce poate face pentru dvs. “Micul Doctor


PhysioBooks1. Cum sa evitati o criza cardiaca.

Daca duceti o viata prea activa? Prea multe preocupari? Nu va odihniti destul? In aceste conditii este posibil totusi sa eliminati riscurile unei crize cardiace si sa ramaneti sanatosi.

2. Cum sa slabiti

Ati “ incercat totul” pentru a va pierde kilogramele in plus? Faceti parte dintre persoanele carora le este suficient un “nimic” ca sa se ingrase? Iata, poate, unica metoda cu adevarat eficace pentru a slabi fara a tine o dieta severa.

3. Necazuri cu prostata?

Foarte frecvente la barbati, ele constau in nevoia de a urina frecvent, dar nu implica totdeauna o operatie.

PhysioBooks4. Oboseala

Anumiti oameni cred ca pentru a scapa de ea trebuie sa stati o zi intreaga in pat. Puteti afla alte metode pentru a scapa de oboseala.

5. Cum sa aveti par frumos

Doua tratamente speciale sigure pentru a avea pielea capului sanatoasa si deci un par frumos.

6. Cum invingeti gripa.

Aceasta cura va va permite sa invingeti gripa. Astfel vor fi invinse starile de oboseala, inapetenta si altele.

PhysioBooks