SISTEMUL COMPLET DE AUTOVINDECARE

Reducere 30%: 85,50 RON 59,90 RON


 

PhysioBooksSa alungati boala din corpul dumneavoastra

... lungindu-va, simplu, pe spate si folosind numai palma dumneavoastra

 

In cazul bolilor grave, chinezii nu au incredere in chirurgie sau in medicina. Ei prefera sa previna astfel de boli cu ajutorul unor exercitii interne agreabile si care se pot realiza aproape fara niciun efort.

In sfarsit ! O noutate (desi veche de 4000 de ani) si diferite moduri de autovindecare: Medicina daoista, nascuta in China cu mai bine de patruzeci de secole in urma si practicata in Occident de catre doctorul Stephen Chang.

PhysioBooks“Autovindecarea poate fi obtinuta intr-un mod natural, efectuand cu regularitate aceste exercitii”

“Exercitiile interne” sunt usor de executat, nu necesita o activitate obositoare si nici prea mult timp pentru a le practica. Ele sunt contrariul unui exercitiu extern.

Si iata rezultatele doctorului Chang:

♦ “Exercitiul plexului solar”, prin care chinezii reusesc sa ALUNGE BOALA DIN CORP… lungiti pe spate si folosindu-si numai palma.

La fel, masand inspre in jos partea exterioara a gambelor, unele probleme cum ar fi hipertensiunea, retentia de apa si kilogramele in plus… pot fi combatute sau evitate preventiv.

Excesul de grasime, de apa si de tesuturi musculare va fi redus, iar abdomenul isi va micsora volumul.

♦ Aceasta miscare inlatura constipatia, usureaza absortia alimentelor si intareste intreg aparatul digestiv. 

Doctorul Chang va mai explica:

PhysioBooksCum ati putea sa nu aveti nevoie de ochelari, masandu-va de jur imprejurul ochilor, timp de cateva minute zilnic.

 Cum sa va pastrati plamanii sanatosi, sa suferiti mai putin din cauza guturaiului,  a alergiilor si sinuzitei, stimulandu-va, simplu, anumite puncte din vecinatatea nasului.

 Cum sa transformati apa naturala intr-un medicament atat de puternic, incat sa poata fi folosita la ingrijirea taieturilor si a altor infectii. Atat de puternic, incat sa poata chiar, folosit cum trebuie, sa ajute la prevenirea caderii dintilor.

 Cum sa depistati tulburari ale stomacului concentrandu-va, simplu, asupra picioarelor dumneavoastra.

 Pentru barbati – cum sa previna sau sa diminueze hipertrofia prostatei parcticand, asezati, un exercitiu de trei minute.

PhysioBooks