PUTEREA CUVINTELOR MAGICE - secretul vietii usoare

Reducere 30%: 85,50 RON 59,90 RON


PhysioBooks
Descoperiti puterea pe care o ascund cuvintele si cunoasteti-le pe acelea care va vor ghida catre noroc si fericire

 

Zilnic rostim si auzim cuvinte, le consideram ca facand parte din viata noastra. Le folosim pentru a ne exprima ganduri, opinii, judecati si credinte. Adesea insa, nu tinem seama de efectele pozitive sau negative, pe care aceste cuvinte le au asupra noastra si a celor din jur.

Cuvintele au o putere extraordinara.

PhysioBooksCuvintele au o incarcatura energetica, vibreaza pe anumite note creand sunete, vibratii placute sau neplacute. Cuvintele pe care le folosim primesc o forta suplimentara in functie de nivelul nostru de constiinta si de cat intens traim. Acestea creeaza o autosugestie si mintea raspunde, determinand organismul sa lupte, de pilda atunci cand sanatatea ii este afectata.

Cuvantul creeaza imaginea, imaginea creeaza emotie, in mintea noastra nu exista ganduri care sa nu fi fost create de noi.

Imaginati-va ca veti putea sa transformati in realitate tot ceea ce va puneti in gand.

"Puterea cuvintelor magice - secretul vietii usoare" va va dezvalui cuvintele magice, acele cuvinte care va vor ghida catre noroc si fericire. Dar atentie, nu este suficient sa le cunoasteti, va trebui sa stiti si cand sa le rostiti. Totul intr-o carte fascinanta si plina de intelepciune.

PhysioBooks