PhysioBooks

Descoperiti garantia noastra 100%!

Acceptati oferta unica PhysioBooks si bucurati-va de cartile preferate, fara sa riscati niciun leu.

Va rugam sa cititi si sa bifati casutele de mai jos:

Am la dispozitie 3 luni pentru a ma convinge de faptul ca fiecare volum al colectiei PhysioBooks comandat imi va fi de un real ajutor si ca asteptarile imi vor fi satisfacute. In caz contrar, va fi suficient sa va returnez volumul comandat, pentru a-mi fi integral si fara discutii rambursata contravaloarea sa. Nu risc, in consecinta, niciun leu.

PhysioBooks

Comand acum cartile din colectia PhysioBooks si beneficiez de o reducere de 30% pentru fiecare carte aleasa.

Pentru inregistrarea comenzii dumneavoastra, va rugam sa alegeti volumul PhysioBoks dorit si sa completati formularul de mai jos:

PhysioBooks

Comanda mea va fi livrata prin Curier direct la domiciliu, fara a fi necesar sa ma deplasez. Curierul va putea sa ma contacteze telefonic pentru a hotari cel mai bun moment pentru livrarea coletului.

 
 
  • Achit comanda mea in momentul livrarii.
    Voi plati, in plus fata de comanda mea, taxele de expediere prin curier in valoare de 19,90 RON.

     

*Consultati aici lista localitatilor din aria de acoperire a curierului. Comenzile clientilor din afara ariei de acoperire a curierului vor fi livrate prin Posta Romana, la cel mai apropiat oficiu postal, in aceleasi conditii ca cele enumerate mai sus.

Pentru inregistrarea comenzii, va rog sa completati formularul de mai jos
cu adresa din buletin/carte identitate:

 
Nume *
Prenume *
Data nasterii *
Sex *
M F
Judet *
Localitate *
Localitate *
Strada *
Numar
Bloc
Scara
Ap
Etaj
Cod Postal
Telefon *
E-mail *
Sursa
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
Judet livrare
Localitate livrare
Localitate livrare
Strada livrare
Numar livrare
Bloc livrare
Scara livrare
Ap livrare
Etaj livrare
Cod Postal livrare
Telefon livrare
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 
Prin completarea acestui formular, îmi dau acordul expres şi neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, să fie prelucrate de S.C. Direct Office S.R.L. (înregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 1004) în scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare şi de marketing, informaţii despre promoţii prin poştă, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societăţi comerciale. Am luat la cunoştinţă de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opoziţie (art. 15), de a mă adresa justiţiei (art. 18). Am fost informat că pot exercita aceste drepturi, în mod gratuit, printr-o simplă cerere semnată, datată şi expediată operatorului la CP 75, OP 83 Bucureşti. Sunt de acord să primesc ocazional mesaje publicitare şi de marketing prin poştă, telefon şi/sau e-mail din partea S.C. Direct Office S.R.L. şi a partenerilor săi. Nebifarea niciuneia dintre opţiunile de mai jos reprezintă acordul implicit.
DA    NU

termeni si conditii...