CARTEA OTETULUI

Reducere 30%: 71,50 RON 49,90 RON


 

PhysioBooksLa ce poate folosi otetul?

Centrele de cercetare din toata lumea ajung la aceeasi concluzie la care au ajuns si vindecatorii din vechime: otetul este un remediu miraculos, pentru o viata mai sanatoasa.

Din Antichitate, o doza zilnica de otet de mere era recomandata pentru controlul asupra greutatii si mentinerea starii de bine. Chiar si temutii samurai din Japonia traditionala beau cu incredere un tonic cu otet pentru a-si pastra fortele si puterea. Un tonic pe care il puteti si dumneavoastra prepara in propia bucatarie.

Descoperiti remedii sigure, pe care le puteti prepara acasa, pentru a combate raceala, artrita sau alte maladii articulare. Otetul este un antiinflamator natural.

Testele siintifice demonstreaza ca este o rezerva naturala de vitamine si minerale (peste 93 de componente) ce combat afectiunile de care suferiti si va ajuta sa va prelungiti viata.

PhysioBooksRemedii populare consacrate, care explica in amanunt cum trebuie folosit otetul in amestec cu alte alimente de baza pentru:

♦ a intarzia imbatranirea si patarea pielii

a trata tusea si raceala

a inlatura durerile de picioare

a usura digestia

a distruge microbii din mancare

a combate maladiile urechii interne

a combate bolile de piele

a scadea nivelul colesterolului

Si toata aceasta enumerare este numai o mica selectie dintre cele peste 300 de utilizari ale otetului pe care le veti putea descoperi.

PhysioBooks