ABC-ul Numerologiei

Reducere 30%: 85,50 RON 59,90 RON


PhysioBooks


Secretele numerelor dezvaluite

Descoperiti care sunt cifrele dvs. de aur!

 

Numerologia este studiul numerelor, care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Harta numerelor este formata din cifrele 1,2,3,4,5,6,7,8 si 9.

Vibratia nasterii este un numar care va caracterizeaza si va influenteaza viata. Data completa a nasterii spune foarte multe despre dvs. si destinul dvs. Odata cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care v-ati nascut, veti afla adevarata dvs. personalitate, ce va rezerva viitorul si care sunt numerele dvs. norocoase.

Acum, cel mai mare numerolog din lume va va dezvalui secretele cifrelor.

PhysioBooksDescoperiti cum puteti castiga primii 100.000 lei, utilizand cifrele dvs. de aur, asa cum au facut-o, inaintea dvs., numerosi castigatori la loto.

Parcurgand acest volum veti afla care este combinatia dvs. proprie, care va poarta noroc si va veti da seama de ce variantele bazate pe cifrele dvs. de aur au mai multe sanse de castig. Va fi ocazia ideala pentru a experimenta primele dvs. castiguri si de ce nu, marele pot.

Ganditi-va ce veti putea face cu 100.000 lei : sa va renovati casa, sa plecati intr-o vacanta de vis cu familia sau sa oferiti cadouri celor dragi!

PhysioBooks